PERSONVERNERKLÆRING

PERSONVERNERKLÆRING

 

Denne personvernerklæringen forteller hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger. I dette dokumentet har vi også inkludert hvordan du kan forhindre innsamling eller deling av dine personlige data.
Vi er klar over betydningen av personvern og personvern av våre kunder, og derfor vi, som behandlingsansvarlig, vil sørge for at vi bruker personopplysninger om deg i samsvar med lovens regler om personlig databeskyttelse og i samsvar med ekomloven og relevante bestemmelser i sivilrett.


BEHANGLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Jer53y.no, (selger av ELSA’S TEXTILE s.r.o., ID: 02323095, registrert adresse U Stadionu 1139/14, 683 01 Rousínov) i kapasitet som behandlingsansvarlig gir fullmakt tili henhold til Europa-parlamentets og -rådets forordning (EU) 2016/679 av 27. april 2016 artikkel 13 om vern av fysiske personer i forbindelse med behandling av personopplysninger (heretter personvernforordningen) informerer:

Dine personopplysninger skal behandles i henhold til personversforordningens artikkel 6 –

1. for å oppfylle våre kontraktsforpliktelser overfor deg
for eksempel, å levere varer du har bestilt i henhold med kjøpsavtalen mellom deg og vår virksomhet,

2. for å oppfylle våre lovbestemte forpliktelser,
for eksempel, å levere data til myndigheter i forbindelse med skatteoppgavene og oppfyllelse av skatte- og regnskapsforpliktelser generelt,

3. I forbindelse med lovlige forretningsmål,
Blant lovlige forretningsmål er direkt markedsføring, kommunikasjon og markedsføring mot våre kunder angående våre tjenester, å forhindre svindel og/eller misbruk av våre tjenester.

 

HVILKEN INFORMASJON INNHENTER VI OG HVORDAN BRUKER VI DEN?

Vi innhenter informasjon om dine besøk på www.jer53y.no nettsiden. Det er informasjon om internett-leverandør, nettleseren, operativsystem, sidene du besøker, samt datoer og tider du besøker dem. Vi bruker denne informasjonen for å forbedre vår elektronisk presentasjon. Vi også innhenter informasjon om din posisjon. Analyseverktøyet Google Analytics på vår nettside  og verktøyet fra Sklik og Facebook Analytics blir brukt for statistisk evaluering av synligheten av vår nettside, samt tredejparts verktøy spores og lagres for statistisk evaluering av trafikken.

For å sikre bedre assistanse til våre kunder med mulige webkollisjoner under surfing, bruker vi Smartlook-tjenester som registrerer  bevegelsen av musepekeren for 3 dager, og kundens oppførsel på de enkelte sidene på www.jer53y.no i korte seksjoner.

Takket være denne bevegelsen kan vi oppdage ikke-funksjonelle skjemaer, fjerne feil i innholdet og forbedre den totale prestasjonen. Resultatet er tilpasset, godt lesbart innhold for kunden. Innholdet av opplastingen er ikke en kundes oppførsel men det som foregår på selve nettstedet. Mer om innhentede data, nedlastet  innhold og personopplysninger i Smartlook: her. Hvis du ikke ønsker at oppførselen din overvåkes, trykk her.

Personlig data blir innhentet videre av Internett-leverandør og leverandøren av serveren. Disse dataene er registrert på dems ansvar og er pålagt taushetsplikt. Informasjon om besøkende til denne serveren kan kun gjøres tilgjengelig i den utstrekningen loven pålegger.

Hvor er personlig informasjon lagret? Brukerens personopplysninger lagres sentralt på servere på Den tsjekkiske republikkens territorium, som er medlem av EU. Dermed forlater dataene ikke EU eller lagres utenfor EU på noen måte. Servere, hvor data lagres, befinner seg i datasenteret 3solutions, s.r.o. Mer informasjon om selskapet her.

Personlig databehandling og arkivering skjer også når du registrerer deg i en e-butikk og lager en ordre for varer.

Fra dine personlige data registrerer vi bare ditt navn og påloggings-e-post når du registrerer deg i vår e-butikk; Ved bestillinger- din kontaktadresse, eller faktureringsadresse og telefonnummer; Om selvstendig næringsdrivende –  for- og etternavn, ID, MVA-nummer (hvis tildelt), forretningsadresse, telefonnummer og e-post, og avhengig av hvilken betalingsmetode som er valgt, kan det også være en betalingsinformasjon (bankkontonummer eller kredittkortnummer). Denne informasjonen brukes kun til å logge inn på kontoen din eller administrere bestillinger (kjøp av varer) uten hvilken de ikke ville bli sendt og levert. Vi beholder disse dataene i maksimalt ti år.

Jer53y.no hverken registrerer eller lagrer noen betalingsinformasjon selv. For å motta betaling bruker Jer53y.no tredjepartstjenester. I tilfelle av en ordre ikke gjennom en e-butikk, er faktureringsinformasjonen som du oppgir underlagt  sikkerhet og konfidensialitet. Du trenger ikke å bekymre deg for at dine sensitive data kommer ut av Jersey53.

Data blir lagret så lenge formålet som de ble gitt for er oppfylt, ved registrering i vår e-butikk så lenge denne registreringen varer. Vi lagrer dine personopplysninger i maksimalt 10 år fra leveringsdatoen, hvorefter dataene dine blir slettet uten varsel med mindre du ber om fornyelse av registreringen.

Brukere kan når som helst endre sin personlige informasjon eller be om sletting fra databasen.

Du har rett til å be om innsyn i dine personopplysninger, deres korreksjon eller sletting, eller begrensning av behandling, du har også rett til å overføre disse dataene til en annen behandleren, samt rett  til å sende inn en klage til Datatilsynet hvis det oppstår brudd på personopplysningsloven.

Hvis dine personopplysninger behandles med ditt samtykke, kan du tilbakekalle det når som helst.

Videre har du rett til innvendinger mot behandling av dine personlige opplysninger dersom det er for legitime interesser (såkalt direkte markedsføring og forretningsmeldinger, for  å forhindre svindel og/eller misbruk av våre tjeneste.)

Hvis du ikke vil fortsette å ha denne informasjonen eller behandle den, samt for informasjon om behandling av dine personlige data eller for utøvelsen av dine rettigheter, vennligst kontakt oss skriftlig (Ksport Group AS, Vålerveien 49, 1597 Moss, elektronisk (post@j53.no) eller på telefon (45851718).

HVEM DELER VI DIN PERSONLIGE INFORMASJON MED?

Vi overfører ikke dine personlige opplysninger til noen tredjepart (unntatt de som er oppført nedenfor), og vi leverer dem heller ikke til utlandet.
Når dine personopplysninger blir behandlet, er du aldrig utsat for noen beslutning basert utelukkende på automatisk behandling inkludert profilering, som ville ha juridiske virkninger for deg eller ville ha betydelig innvirkning på deg.

Dine personopplysninger kan behandles av avtalspartnerne til databehandleren som sørger for selskapets Service Manager, tjenester tilknyttet avtalen som er inngått mellom databehandleren og deg. Disse partnere er eksterne operatører (f.eks. PPLer), IT-tjenesteleverandører og leverandører av online betalingsløsninger (for eksempel kortbetaling online, Gopay).

HVORDAN BRUKER VI INFORMASJONSKAPSLER OG RELATERTE TEKNOLOGIER?

Jer53y.no (selger av ELSA’S TEXTILE s.r.o.), bruker informasjonskapsler, koder og lignende teknologier for å øke påliteligheten og brukervennligheten til nettstedet. Disse teknologiene tillater oss å gi deg informasjon tilpasset dine behov og deres effektive behandling. Hvis du ikke stoler på informasjonskapsler, kan de deaktiveres i nettleseren din helt eller delvis.
I nettleserens hjelpesider finner du generell informasjon og retningslinjer om hvordan du deaktiverer informasjonskapsler.

Hvis du fortsetter å browse gjennom nettstedet vårt uten å endre informasjonskapselinnstillingene i nettleseren din, vil vi forstå at du har gitt oss ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler på vår nettside.

VI BRUKER FØLGENDE INFORMASJONSKAPSLER PÅ VÅR HJEMMESIDE:

1. Remarketing- (senere annonsering), analyse- og konverteringskapsler lar oss analysere ytelsen av forskjellige salgskanaler
2. Sikkerhetsinformasjonskapsel til å autentisere brukere, forhindre svindel av legitimasjon og beskytte brukerdata fra uautorisert tilgang
3. Sesjonsavhengige informasjonskapsler hjelper oss med å forbedre tjenestene og brukermiljøet på nettet, og å avsløre feil i nettstedet
4. Tredjeparts-informasjonskapsler er knyttet til Facebook, Google Analytics, AdWords og Sklik: Disse informasjonskapsler administreres av tredjeparter, og vi har ikke tilgang hverken til å lese eller skrive Disse er leveringssystemer eller trafikkanalyser.

HVA ER INFORMASJONSKAPSLER?

Informasjonskapsler  er små datafiler som er lagret på harddisken din når du ser på nettsider, noe som gjør det enklere å huske nettstedets preferanser og innstillinger slik at du ikke trenger å skrive inn informasjon på nytt. Informasjonskapsler er ikke en fare, men de er viktige for personvernet. Informasjonskapsler kan ikke brukes til å identifisere besøkende eller misbruke påloggingsinformasjon, og de kan heller ikke samle informasjon fra harddisken din.

Vi bruker to typer informasjonskapsler på våre sider. Korttids kapsler som bare er midlertidige og forblir lagrede i nettleseren din til du lukker nettleseren, og langtidsinformasjonskapsler som er på din leseren lenge eller til du sletter dem manuelt (lagring av informasjonskapsler på din nettleser avhenger av nettleserinnstillingene dine).

HVORDAN BLIR MIN INFORMASJON BESKYTTET?

Vår bedrift er opptatt av å ivareta personvern på en god og forsvarlig måte, ansattes kofidensialitet, overenstemmelse med interne retningslinjer, og valg av partnere. Vi har databehandlingsavtale i tilfeller hvor dine personlige opplysninger skal behandles for å sikre at dine opplysninger er beskyttet på en forsvarlig måte.

Vi opprettholder konfidensialiteten til kommunikasjons-, nyhets-, trafikk- og lokaliseringsdata i samsvar med ekomloven. For personlig databehandling velger vi de siste tekniske midlene for å sikre den best mylige beskyttelsen. Vi bruker relevante fysiske, elektroniske og ledelsesgarantier for å beskytte informasjonen du har gitt oss.

TILLATELSE Å LAGRE INFORMASJONSKAPSLER

De fleste nettleserne mottar informasjonskapsler automatisk med mindre nettleseren er innstilt annerledes. Du kan begrense eller blokkere bruk av informasjonskapsler ved å endre innstillingene i din nettleser. For informasjon om hvordan du konfigurerer en bestemt nettleser, se følgende adresser:

Hvis du bruker en nettleserinnstilling som blokkerer alle informasjonskapsler (inkludert nødvendige informasjonskapsler), kan det hende at nettstedets tilgang til sider vil inneholde mange feil, vil være ufullstendig, vil ikke fungere delvis eller ikke vises i nettleseren din i det hele tatt.


HVORDAN FORTELLER JEG AT JEG IKKE ØNSKER REKLAME FRA DERE?

Hvis du ikke ønsker noen reklame eller andre tilbyd fra oss, kontakt oss på e-post: post@j53.no, på telefon 45851718 eller på post: Ksport Group AS, Vålerveien 49, 1597 Moss.



ANVISNING OM BRUK AV GOOGLE TRANSLATE

Hvis Google Compiler skal brukes til oversettelse styres det av Google Inc.vilkår: se https://www.google.com/intl/en/policies.



PERSONVERNREGLER OG VILKÅR FOR GOOGLE TJENESTER

PERSONVERNREGLER

VILKÅR


 

Nettstedet bruker Java Script og CSS add-on. Adobe Flash kan brukes til en anonse eller en trailer.

  • Nettstedsinformasjon kan også bli publisert i ikke-webformater. Dette skyldes at disse dokumentene enten inneholder typografiske elementer og formatering eller er for store og bør lastes ned.For å se disse dokumentene kan du for eksempel bruke gratis nettlesere som kan lastes ned fra Internett:

     Adobe Reader

     Microsoft Word Viewer

     Microsoft Excel Viewer

  •        En del av landemerket er også et søkeskjema.


KONTAKTER WEBMASTER

Ønsker du mer informasjon, kontakt webmasteren av denne websiden, www.jer53y.no (Jersey53 Norge, Ksport Group AS), post@j53.no.

Informasjonskapsler på dette nettstedet er innstilt til å gi deg best mulig nettopplevelse. Klikk " Jeg samtykker " nedenfor hvis du fil fortsette. Eller du kan deaktivere informasjonskapsler manuelt.
Personverninnstillingene